top of page

Om Narrarna

Narrarna är en teater, artist- och showgrupp samt en medeltidsgycklargrupp. Vi sätter upp egna föreställningar, shower, nummer och minglar och underhåller på alla sorters platser, event och sammankomster. Vårt motto är att det ska vara kul - konstigt eller konstnärligt men - underhållning för både stora och små. Detta med samma passion i snart 25 år.

Gycklargruppen Narrarna startades 1997 av Lars och Marcel, i Forshaga i Värmland. Gruppen var från början del av ett skolprojekt för att uppmuntra och utbilda i föreningsverksamhet, men allt eftersom gruppen växte med tillkomsten av Sandra, Alex, David och Daniel utvecklades det till något betydligt större och varaktigare. 

Sedan starten har Narrarna utvecklats både som individer och grupp. Det som startade som ett

hobbyprojekt har lett till en starkt sammansvetsad grupp som ständigt utvecklats. Kompetensen har sprungit ur en stark vilja framåt, och fått hjälp genom att gruppmedlemmar utbildat sig på bland annat Balettakademiens Musikalutbildning i Göteborg, Stuntutbildningar, olika skådelspelarutbildningar på Stockholms Konstnärliga Högskola samt en hel del olika workshops, masterclasses och andra kurser.

 

Under de snart 25 år gruppen varit aktiv har en en stor mängd mycket varierande uppdrag kommit och gått. Narrarna har lett cirkusskolor, workshops och skolprojekt; uppträtt på mässor, TV, Film, festivaler, event och föredrag; rest land och rike runt för att underhålla på allt från gator, bröllop och medeltidsfestivaler.

 

IMG_20190708_182601.jpg
bottom of page